Consorci Localret

A partir del que disposa la legislació vigent en matèria de protecció de dades, us informem que:
 
Finalitat principal del tractament: el Consorci Localret tractarà les dades aportades en aquest formulari amb la finalitat de remetre-li el butlletí informatiu del Consorci Localret.
 
Legitimació del tractament: La legitimació d’aquest tractament de dades personals es basa en el consentiment de l’interessat.
 
Cessions de dades: En el marc d’aquest tractament, les seves dades no se cediran a tercers, a excepció d’obligació legal o judicial.
 
Transferència internacional: Les dades personals són objecte d’una transferència internacional, ja que la subscripció es gestiona mitjançant la plataforma Mailchimp, que ha adoptat de clàusules tipus de protecció de dades del Reglament General de Protecció de Dades.
 
Drets de protecció de dades: Us informem que pot exercir els seus drets en relació amb el tractament de les seves dades personals d’accés, rectificació i supressió, entre d’altres, mitjançant instància adreçada a l’Àrea Jurídica del Consorci Localret (C/Reina Cristina, 7, 08003 Barcelona), o bé, a través de l’apartat de tràmits Tràmits Carpeta (localret.cat), o al correu electrònic dpd@localret.cat
 
Informació ampliada de protecció de dades: Podeu consultar la informació addicional i detallada sobre Protecció de dades, els seus drets i la Política de Privacitat del Consorci al web del Consorci.

Si vols rebre el nostre butlletí, emplena els següents camps.
* Obligatori